Stimaţi alegători

2004prmPARTIDUL ROMÂNIA MARE
Filiala Cluj

Stimaţi alegători din
Colegiul uninominal nr.9

Mă numesc Dan BRUDAŞCU. Am 57 de ani.
M-am născut în localitatea Ciucea. Sunt căsătorit cu Sava NEGREAN, preţuită interpretă a cântecului ardelean. Avem o fiică, căsătorită, şi un nepot de 3 ani. Sunt profesor, doctor în ştiinţe filologice.

Candidez, pe listele P.R.M., pentru un loc de deputat în Colegiul uninominal nr. 9. În legislatura 2000-2004 am reprezentat judeţul Cluj în Camera Deputaţilor, apărând cu profesionalism şi cu multă dăruire interesele tuturor locuitorilor acestui judeţ.

În calitate de deputat, în limitele competenţelor legale, am soluţionat mii de cazuri ale celor care mi-au cerut ajutorul. Timp de 4 ani, am avut sute de întâlniri în toate localităţile judeţului, am intervenit în toate cazurile în care dvs., cetăţenii – români, unguri sau ţigani – aţi avut nevoie de mine sau aţi fost victime ale abuzurilor şi nedreptăţilor reprezentanţilor instituţiilor statului, inclusiv ale unor poliţişti corupţi şi incompetenţi.

Spre deosebire de majoritatea oamenilor politici, eu nu m-am folosit de demnitatea ce mi-aţi încredinţat pentru a jefui economia naţională, pentru a vă face viaţa şi mai grea şi amară sau spre a mă îmbogăţi. Numele meu nu este legat de nici o privatizare frauduloasă, de nici o afacere ilegală, de nici un clan sau grup mafiot. Dar numele meu este legat de o activitate dintre cele mai bogate în Parlamentul ţării. 4 din cele 65 de proiecte ale mele au fost votate ca legi. În cele 228 de şedinţe în plen ale Camerei Deputaţilor şi Senatului am luat cuvântul de 1868 de ori, pledând pentru cauza clujenilor, pentru adoptarea de legi drepte, pentru stoparea haosului din ţară. Lor li se adaugă 23 de luări de cuvânt în Parlamentul European sau în Comisia mixtă pentru integrarea României în U.E.

Spre deosebire de alţi parlamentari, în afară de suplimentarea fondurilor alocate bugetului de stat judeţului Cluj cu peste 35 miliarde de lei, am soluţionat sute de cazuri personale grave, de situaţii medicale disperate. În plus, am atras, din străinătate, şi am distribuit la şcolile, spitalele, instituţiile de cultură şi pentru clujenii săraci mobilier şcolar, peste 350 de calculatoare, echipamente medicale şi medicamente, cărţi, îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării etc. în valoare de circa 12,5 miliarde de lei.

Consider că am pregătirea, experienţa, puterea şi energia de a mai reprezenta locuitorii din Colegiul 9, indiferent că sunt români, ţigani sau unguri, în Camera Deputaţilor. Nu vă promit nimic. Promit doar că timp de 4 ani vă voi da numeroase ocazii de a fi mândri de mine, că necazurile voastre vor fi prioritatea activităţii mele permanente, că voi acţiona, ferm, fără nici un compromis, să vă fac viaţa mai suportabilă, să fie mai puţină nedreptate, mizerie şi suferinţă în ţară. Atunci când aţi ajunge să nu mai aveţi nici o speranţă, fiţi siguri că mă veţi avea alături şi mă voi lupta pentru dreptatea dvs. necondiţionat şi până la capăt.

Numele meu, Dan BRUDAŞCU, îl găsiţi pe buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor, alături de sigla P.R.M., pe poziţia nr. 2. Acordaţi-mi cu încredere votul dvs.

Cu stimă,

Prof. Dr. Dan BRUDAŞCU,

Candidat al P.R.M. la Camera Deputaţilor în Colegiul uninominal nr. 9

VOTAŢI CANDIDAŢII PARTIDULUI ROMÂNIA MARE!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: